KÖPVILLKOR

Leverans och köpvillkor

Försäljning av produkter från denna hemsida sker ej till personer under 18 år.
Vi levererar kosttillskott och produkter endast inom Sverige.

Pris och Betalning

Priserna som presenteras på Artegets hemsida gäller vid ordertillfället.
Företaget kan ändra priser på hemsidan utan avisering i förtid.

Försäljning i Sverige sker via KLARNA mot direktbetalning via kort/banköverföring, swish, faktura eller via delbetalning.

Mer information om betalning via KLARNA finner du här. 

Fri fraktpriser

Vi levererar med DHL till ett ombud nära dig,
Ordersumma under 995 kr 69 kr inkl moms
Fri frakt från 995 kr


Leverans

Normal leveranstid är 1-4 arbetsdagar. Vi har eget lager och prioriterar alltid att hantera utskick omgående under vardagar på kontorstid.

Outlöst försändelse

Vi förbehåller oss rätten att debitera kunder för våra omkostnader för returfrakt, expeditionskostnad om kunden inte hämtar ut sitt paket eftersom detta medför omkostnader för oss. Outlösta paket debiteras därför med en avgift på 250 kr som dras från den totala köpesumman som KLARNA reserverat via kundens konto/faktureringsavtal, eventuellt överskott återbetalas sedan inom 10 dagar via KLARNA till det konto betalningen gjordes ifrån – alternativt krediteras utställd faktura/delbetalningsskuld. Skulle köpesumman understiga 250 kr efterfaktureras kunden mellanskillnaden + 39 kr i faktureringsavgift.

Personuppgifter

Alla kunder registreras i vår kunddatabas. De uppgifter som sparas är de uppgifter som kunden själv uppger i kassan i webshopen såsom kundens namn, personnummer, telefonnummer, post- och e-postadress samt i vissa fall insamlade uppgifter i samband med utförande av beställda tjänster där företaget på kundens uppdrag samlar in relevant hälsoinformation för att kunna utföra uppdraget. Ändamålet med behandlingen är att kunna administrera beställningar av tjänster och produkter. Uppgifterna kommer uteslutande att behandlas av företaget och dess underleverantörer som tillexempel fraktbolag och samarbetspartner för hantering av betalningar i webshopen. Kunden har rätt att ta del av de personuppgifter som registrerats om denne. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har kunden rätt att begära att uppgifterna skall rättas eller raderas. Se fullständig integritetspolicy här.

Returpolicy/Ångerrätt

Vid köp i vår webbutik gäller ”Konsuments ångerrätt vid distansavtal”. Det innebär att du som privatkund har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att varan mottagits om originalförpackningen ej brutits eller skadats. Om du utnyttjar ångerrätten står du som kund för returfrakten. Innan du kan returnera en vara behöver du kontakta oss via vårt kontaktformulär eller per post till adressen nedan.

Kurs eller behandling som har påbörjats kan ej nyttja ångerrätten oavsett hur många dagar som passerat sedan beställningen gjordes.
Kurs och behandling räknas som påbörjad i samma stund som Arteget antingen via mejl eller post skickat ut frågeformulär/dokument inför behandling, kursmaterial eller provtagnings-kit för LAB test eller när ett behandling/kurs/terapi via telefon/dator påbörjats.

Återbetalning görs via KLARNA till det konto du betalat ifrån, har du en utestående faktura krediteras den.
Bokningsavgifter för kurser återbetalas ej.

Reklamation

Du har rätt att reklamera produkter om det på något vis är felaktigt vid leverans. Kontakta oss inom 14 dagar  och bifoga tydliga bilder på den felaktiga varan samt uppge ordernummer. Om det rör sig om en reklamation på grund av fel på produkten står vi för returfrakten och ersätter varan mot en ny, om produkten är slut i lager återbetalar vi det du lagt ut för varan.

Vid eventuell tvist kan du vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden (ARN) via www.arn.se eller per post till: Allmänna reklamationsnämnden, Box 174, 101 23 Stockholm.

Adress vid retur:
Arteget Hälsoklinik, c/o Medicinska Laserkliniken Sverige AB | Lommavägen 53 | 245 62 HJÄRUP

Adress vid besök på mottagningen:
Arteget Hälsoklinik | Lommavägen 53 | 245 62 HJÄRUP
Boka tid till mottagningen
Medlem och kvalitetssäkrad i Kroppsterapeuternas yrkesförbund | SLMS – Svenska LaserMedicinska Sällskapet
Godkänd för F-skatt | Orgnr: 556868-8922 | Momsnr: SE556868892201

error: Alert: Content is protected !!