Kurslokalen

Vår kurslokal

Våra kurser & föreläsningar hålls i centrala Malmö på populära Kockum Fritid som är en trevlig och lättillgänglig mötes- och motionsanläggning där det förutom konferenslokaler också finns simhall, ishall, gym, gruppträning samt restaurang & café. Kockum fritid ligger precis in till havet och med Malmös stolta skyskrapa och blickfång Turning Torso som granne. I området finns gott om matbutiker, restauranger och caféer, vi guidar dig till vilka ställen som har mat som fungerar för mat- och sockerberoende .
Stadsbuss nr 2 och 3 som går från Malmö Centralstation stannar precis utanför huvudentrén till kurslokalen (Hållplats Kockum Fritid).
Bussarna går ungefär med 10 minuters intervall. Ladda ner Skånetrafikens APP så kan du lätt se tidtabeller och köpa biljetter. För den som är bilburen har anläggningen en stor gästparkering i anslutning till byggnaden (20:-/tim. eller 100:-/dygn).

Lokalen har god ventilation och bra klimatanläggning, är ljus och rymlig med både skolbänkssittning och möjlighet att sitta i grupp i soffa/fåtölj både inne i kurslokalen och avskilt i foajén utanför. För den som vill låsa in väskor eller andra tillhörigheter finns låsbara skåp i anslutning till lokalen.

Hela kursanläggningen är tillgänglighetsanpassad.

Adress: 
Kockum Fritid
Västra Varvsgatan 8
211 11 Malmö