fbpx

Sockerdetox för alla!

Oavsett om du är sockerberoende, överätare, hetsätare, gravid/ammande, magsäcksopererad eller lakto-ovo vegetarian har vi ett specialanpassat behandlingsprogram för dig! I vår Sockerdetox får du inte bara hjälp med avgiftningen – förutom baskunskaperna från Bitten Jonssons behandlingskoncept ingår det många sidotjänster som normalt brukar vara tillägg till en sockeravgiftningskurs . Aldrig förr har vår Sockerdetox innehållt så många extratjänster som nu. Efter en kurs hos oss är du aldrig mer ensam i sjukdomen- vårt stöd till dig slutar inte bara för att Sockerdetoxen är slut – vi hjälper dig hela vägen! Skrolla neråt för att se kommande Sockerdetoxer.

Sommarens Sockerdetox är fullbokad, boka plats redan nu till November:

Deadline för bokning av Sockerdetox är ca 5 veckor före kursdatum – eller tidigare om kursen blir fullbokad före deadline (Då går det inte att lägga kursen i varukorgen).

Vi överbokar inte kurserna utan värnar om små grupper där alla blir DELTAGARE i stället för “bara” ÅHÖRARE. Vänta inte för länge att boka plats om du är specifikt angelägen att gå en viss kurs!