Leverans och köpevillkor

Leverans och köpevillkor
Försäljning av produkter från denna hemsida sker ej till personer under 18 år.
Arteget AB levererar endast inom Sverige.
Kund som är bosatt i utlandet som vill resa till Sverige och delta på en platsbunden kurs i Malmö kan kontakta oss på info@arteget.se för manuell orderhantering.

Pris och Betalning
Priserna som presenteras på Arteget AB gäller vid ordertillfället. Fraktavgift tillkommer.
Arteget AB kan ändra priser på hemsidan utan avisering i förtid. Försäljning sker via KLARNA mot direktbetalning via kort/banköverföring, faktura eller via delbetalning. Mer information om betalning via KLARNA finner du här. 

Fraktkostnad
Fraktavgift på 59 kr tillkommer samtliga beställningar. Vi levererar med DHL Servicepoint till ditt närmaste utlämningsställe/ombud.

Leverans
Normal leveranstid är 1-5 arbetsdagar. 

Outlöst försändelse
Vi förbehåller oss rätten att debitera kunden för kostnader för returfrakt, expeditionskostnad etc om kunden inte hämtar ut sitt paket. Outlösta paket debiteras med en avgift på 250:-. Försändelsen ligger enligt fraktbolagets bestämmelser kvar på utlämningsstället i 14 dagar innan den returneras till Arteget AB. 

Personuppgifter
Alla kunder registreras i vår kunddatabas. De uppgifter som sparas är de uppgifter som kunden själv uppger i kassan i webshopen såsom kundens namn, personnummer, telefonnummer, post- och e-postadress samt i vissa fall insamlade uppgifter i samband med utförande av beställda tjänster där Arteget AB på kundens uppdrag samlar in relevant hälsoinformation för att kunna utföra uppdraget. Personuppgiftsansvarig är Arteget AB. Ändamålet med behandlingen är att kunna administrera beställningar av tjänster och produkter. Uppgifterna kommer uteslutande att behandlas av Arteget AB och dess underleverantörer som tillexempel fraktbolag och samarbetspartner för hantering av betalningar i webshopen. Kunden har rätt att ta del av de personuppgifter som registrerats om denne. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har kunden rätt att begära att uppgifterna skall rättas eller raderas.

Returpolicy/Ångerrätt

Vid köp i vår webbutik gäller ”Konsuments ångerrätt vid distansavtal”. Det innebär att kunden har rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar efter det att varan mottagits om originalförpackningen ej brutits eller skadats. Varan skall vara packad i originalemballage (det vill säga kartongen produkterna levererats i) eller liknande kartong. När du utnyttjar ångerrätten står du som kund för returfrakten. 

Återbetalning utförs normalt inom 1-5 arbetsdagar, dock senast inom 30 dagar, efter att vi mottagit och godkänt returen. Återbetalning av ordersumman görs efter godkänd retur. Vänligen kontakta info@arteget.se  innan du returnerar en vara.

Reklamation

Kunden har rätt att reklamera produkten om den på något vis är felaktig vid leverans. Kontakta Arteget AB inom 14 dagar på info@arteget.se  och bifoga tydliga bilder på den felaktiga varan samt uppge ordernummer. Om det rör sig om en reklamation på grund av fel på produkten står Arteget AB för returfrakten och ersätter varan mot en ny, om produkten är slut i lager återbetalar Arteget AB det kunden lagt ut för varan.

Adress vid retur:
Arteget AB
Norregatan 19
232 35 ARLÖV

Godkänd för F-skatt
Momsnr: SE556868892201
Medlem och kvalitetssäkrad i Kroppsterapeuternas yrkesförbund