fbpx

Leverans och köpevillkor
Försäljning av produkter från denna hemsida sker ej till personer under 18 år.
Arteget AB levererar kosttillskott och produkter endast inom Sverige.
Onlinekurser/behandlingar säljs inom Sverige, Norge, Danmark, Finland, Åland

Pris och Betalning
Priserna som presenteras på Arteget AB gäller vid ordertillfället. Fraktavgift tillkommer på order under 1.200 kr.
Arteget AB kan ändra priser på hemsidan utan avisering i förtid. Försäljning sker via KLARNA mot direktbetalning via kort/banköverföring, faktura eller via delbetalning. Mer information om betalning via KLARNA finner du här. 

Fraktkostnad
Fraktavgift på 69 kr tillkommer på order under 1.200 kr. Vi levererar med DHL Servicepoint till ditt närmaste utlämningsställe/ombud.

Leverans
Normal leveranstid är 1-5 arbetsdagar.

Outlöst försändelse
Vi förbehåller oss rätten att debitera kunden för kostnader för returfrakt, expeditionskostnad etc om kunden inte hämtar ut sitt paket. Outlösta paket debiteras med en avgift på 250 kr.

Personuppgifter
Alla kunder registreras i vår kunddatabas. De uppgifter som sparas är de uppgifter som kunden själv uppger i kassan i webshopen såsom kundens namn, personnummer, telefonnummer, post- och e-postadress samt i vissa fall insamlade uppgifter i samband med utförande av beställda tjänster där Arteget AB på kundens uppdrag samlar in relevant hälsoinformation för att kunna utföra uppdraget. Personuppgiftsansvarig är Arteget AB. Ändamålet med behandlingen är att kunna administrera beställningar av tjänster och produkter. Uppgifterna kommer uteslutande att behandlas av Arteget AB och dess underleverantörer som tillexempel fraktbolag och samarbetspartner för hantering av betalningar i webshopen. Kunden har rätt att ta del av de personuppgifter som registrerats om denne. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har kunden rätt att begära att uppgifterna skall rättas eller raderas.

Returpolicy/Ångerrätt

Vid köp i vår webbutik gäller ”Konsuments ångerrätt vid distansavtal”. Det innebär att du som privatkund har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att varan mottagits om originalförpackningen ej brutits eller skadats. Om du utnyttjar ångerrätten står du som kund för returfrakten. Innan du kan returnera en vara behöver du kontakta oss, antingen via mejl på adress info@arteget.se eller per post till adressen nedan, det går även bra att fylla i och skicka in konsumentverkets ångerblankett (kan mejlas som en bifogad fil till info@arteget.se eller postas till returadressen nedan) om du hellre vill det.

Återbetalning görs via KLARNA till det konto du betalat ifrån, har du en utestående faktura krediteras den.

Reklamation

Du har rätt att reklamera produkter om det på något vis är felaktigt vid leverans. Kontakta Arteget AB inom 14 dagar på info@arteget.se  och bifoga tydliga bilder på den felaktiga varan samt uppge ordernummer. Om det rör sig om en reklamation på grund av fel på produkten står Arteget AB för returfrakten och ersätter varan mot en ny, om produkten är slut i lager återbetalar Arteget AB det du lagt ut för varan.

Adress vid retur:
Arteget AB.
Norregatan 19
232 35 ARLÖV

Godkänd för F-skatt
Momsnr: SE556868892201
Medlem och kvalitetssäkrad i Kroppsterapeuternas yrkesförbund