Kicki Käller

Terapeut & Lärare

Kicki Käller är certifierad Sockerberoendeterapeut som också har behörighet att använda analysverktyget S.U.G.A.R. Att hon brinner för att hjälpa personer med sockerberoende är inte speciellt konstigt eftersom hon själv var nära att dö i sjukdomen innan hon fick sin professionella behandling. Hon vet vilken kraft och stark nedbrytningsförmåga beroendesjukdomen har när den fått fäste. Men hon vet också att det finns en väg upp igen och hon har många friskverktyg i sin låda att dela med sig av till sina klienter.  Förutom kompetensen inom näringslära och beroendevård är hon pastor med över 20 års erfarenhet i själavård vilket är ett mycket stort stöd även för hennes klienter som kommer till henne idag. Att lyssna när hon föreläser och utbildar är en fröjd då hon har lång pedagogisk erfarenhet från både pastorsyrket och som lärare.

På Arteget arbetar Kicki med klienter både enskilt och i grupp. Hon är specialutbildad i biokemisk reparation med specialkompetens för sockerberoende, gastric bypass opererade samt gravida/ammande med näringsbrister.
Kicki utbildar även terapeuter i Biokemisk reparation och Avancerad matplans uträkning . (Tidigare på Bittens Addiction AB och nu i vår egna regi på Arteget för utbildningsföretag och privata företag).

Certifierade/Diplomerade utbildningar inom holistisk hälsa:

Kompetensutvecklande kurser:

Maila Kicki direkt på kicki@arteget.se