Betalsätt

Betalsätt

Vi använder oss av Payson betallösningar i webshopen. Payson är ett registrerat betalningsinstitut och är en del av Svea Ekonomi AB.

Allmänt

I alla priser ingår moms om inte annat anges. Momsen är 6% på böcker, 12% på livsmedel/kosttillskott och 25% på tjänster och övriga varor. Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel.

Kortbetalning

Betala med betalkort VISA, MasterCard mfl

Direktbetala via Internetbank

Svenska banker: Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank.

Faktura – kredittid 14 dagar

0 kr tillkommer

Faktura – kredittid 30 dagar

Avgift 29 kr tillkommer

Delbetala över 3 månader på ordervärde över 300 kr

95 kr i uppläggningsavgift 0% ränta, 29 kr/avi

Delbetala över 6 månader på ordervärde över 300 kr

195 kr i uppläggningsavgift 0% ränta, 29 kr/avi

Delbetala över 12 månader på ordervärde över 300 kr

295 kr i uppläggningsavgift 0% ränta, 29 kr/avi

Delbetala över 24 månader på ordervärde över 5.000 kr

95 kr i uppläggningsavgift 9,95% ränta, 29 kr/avi

Fakturavillkor

För att betala mot PaysonFaktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Företag som betalar mot PaysonFaktura måste vara registrerade i Sverige. Fakturan sänds separat med e-post. Vid försenad betalning skickas en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Det tillkommer även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet. Vid betalning med PaysonFaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924

Vem kan handla i webshopen?

Via webshopen kan kunder över 18 år i Sverige handla tjänster/kurser och produkter, kunder över 18 år från andra länder än Sverige kan handla tjänster/kurser i webshopen.