Ångerrätt & reklamation

Ångerrätt

Som privatperson har du 14 dagars ångerrätt, vilket innebär att du får pengarna tillbaka om du ångrar ditt köp. Returer av varor skall återsändas i lämpligt ytteremballage (exempelvis wellpappkartong) till Arteget AB, Norregatan 19, 232 35 Arlöv. Eventuella transportskador till följd av bristfällig förpackning, debiteras dig som kund. Vid nyttjande av ångerrätten är det du som står för returkostnaden. Ångerfristen börjar löpa från dagen du tar emot varan. När vi mottagit varan i oskadat skick i oöppnad förpackning återbetalar vi köpesumman via KLARNA till ditt konto.

Om du köper en tjänst räknas ångerfristen från den dag du ingick avtalet och genomförde beställningen i webshopen. Genom att godkänna detta avtal i kassan samtycker du till att tjänster som köps också kan påbörjas under ångerfristens tid och att du vid dessa fall inte har någon ångerrätt. 

Ångerrätten gäller inte:

  • För livsmedelsklassade produkter.
  • För produkter som REAts ut pga kort bäst före datum eller annan defekt som uppges i produktbeskrivningen.
  • För tjänster som på något vis har påbörjats – exvis mottagande av frågeformulär/LAB-kit eller inledande hälsointervju per telefon eller videomöte.
  • För specialbeställda produkter som ej ingår i webshopens ordinarie sortiment.

Reklamation

Vänligen kontrollera varorna vid leverans. Vid fel på någon av varorna har du rätt att reklamera dessa. Kontakta oss via mail på info@arteget.se så står vi för returfrakten. Vid godkänd reklamation skickar vi en ny vara. Skulle varan vara slut så återbetalar vi köpeskillingen.

Ändringar till de Allmänna Villkoren

Vi förbehåller oss rätten att när som helst företa ändringar i villkoren. Ändringar av villkoren kommer att publiceras online på webbplatsen.

Tvist

I tillfälle av att tvist inte kan lösas i samförstånd kan du som kund vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden, se arn.se.

Vid eventuell tvist följer vi beslut från ARN eller motsvarande tvistlösningsorgan.

Tvist gällande tolkningen eller tillämpningen av dessa allmänna villkor ska tolkas i enlighet med svensk rätt och lag.

error: Alert: Content is protected !!