Kontakta oss

Arteget AB
Lundavägen 33, 232 34 ARLÖV
info@arteget.se 

GPS koordinater

Latitud: 55.6330 - Longitud: 13.0718

OBS!!! Om du inte använder GPS koordinater när du använder GPS för att hitta ska ni skriva SOCKERBITSTORGET, ARLÖV för att säkert komma rätt. Lundavägen 33 finns även i Malmö och i Lund och många GPS:er visar därför fel. 

Busshållsplatsen närmast kurslokalen heter Sockerbitstorget (Ja, ironiskt nog!) och där stannar Regionbuss 172 och 130. Man kan även åka "Pågatåg" från Malmö Central eller Triangeln till hållplats BURLÖV (OBS! Inte alla tåg som stannar i Burlöv). Från stationen i Burlöv/Arlöv är det ca 15 min promenad till kurslokalen. På www.skanetrafiken.se finns en enkel funktion där man kan göra reseplan, se kostnad och även förköpa biljetter.

Artegets lokal

Vi samarbetar även med Rehabcenter Steget

STEGET i Helsingborg bedriver professionell beroendebehandling enligt 12-stegsmodellen. På STEGET arbetar man med alkohol, narkotika, läkemedel, spel och mat/sockerberoende. Här kan också den som är anhörig och har ett medberoende få hjälp. När det gäller sockerberoende är det Kicki Käller som bistår kliniken med individuella behandlingar såsom kartläggning för patologiskt bruk av socker (SUGAR), Biokemisk reparation, personlig matplan och föreläsningar. Läs mer om vår samarbetspartners verksamhet på deras hemsida: https://www.rehabcentersteget.se