Om biokemisk reparation

Efter långvarigt aktivt beroende eller långvarig stress/utmattning tar hjärnan och kroppens organ och celler stryk, på sikt uppstår obalanser och sjukdomar. Kroppen är fantastiskt och så snart vi ändrar kost och livsstil försöker kroppen att återläka det som har tagit skada. Beroende på näringsupptag och hur allvarliga skadorna blivit kan det vara svårt att återläka utan att hjälpa kroppen med extra näring i form av specialkostråd och kosttillskott. En utbildad terapeut som är certifierad att utföra biokemisk reparation kan kartlägga hur just dina skador/brister/obalanser ser ut och hjälpa dig att läka kroppen utan att stressa den. 
Signalsubstanserna  styr vår hjärnkemi, vårt sätt att tänka, känna och de styr också hur vi beter oss samt talar om för kroppens andra organ hur mycket eller lite hormoner, kroppsvätskor etc som ska produceras. Ibland känner man inte "igen sig själv" man kanske reagerar starkt och blir ledsen för situationer som man annars inte reagerar på, okontrollerad ilska kommer från ingenstans, ljud i omgivningen väcker oro och tålamodet tryter, man kan vara trött så man inte ens orkar sova. Saker som förut var roliga känns plötsligt bara meningslösa och jobbiga. Att ha brist på någon eller flera av signalsubstanserna utöver vitamin, mineral o spårämnesbrister lägger grunden för stora medicinska problem. Varje människa är unik och har sitt egna "facit" på hur nivåerna ska vara inställda för att hälsan ska vara på topp - därför finns det inga mallar, normalvärden eller riktlinjer att följa om man mår dåligt.

Vi kartlägger hur den egna genetiska balansen ser ut med en omfattande screening, med livsstilsförändringar, kostomläggning och kosttillskott reparerar vi sedan kroppen, viktigast av allt är att göra reparationen i RÄTT ordning så man inte skapar nya allvarliga obalanser. Att göra en biokemisk reparation kan ta allt från ett till flera år, men de flesta känner positiva förbättringar redan inom en månad.

Detta kan biokemisk reparation göra för dig:

  • Läka tarmdysbios
  • Öka energin
  • Dämpa ångest
  • Dämpa depression
  • Reducera stress
  • Boosta inre organ som binjurar och sköldkörtel
  • Balansera näringsnivåer på vitaminer & mineraler
  • Ta bort/minska sötsuget
  • Avlasta njurar & lever
  • Detoxa kroppen från tungmetaller

Hur går det till rent praktiskt?
Biokemisk reparation kan delas in i flera olika steg. Vilket steg du startar med beror på hur du mår idag. Genom att klicka på de olika stegen här nedan kan du läsa mer om vad de olika stegen innebär/innehåller.
Du beställer Biokemisk reparation här i webshopen, i kassan väljer du hur du vill betala. Efter att vi har fått in din order kommer Kicki Käller att kontakta dig via din e-post adress så det är viktigt att du uppger en fungerande e-post adress i kassan som du läser av ofta, dit kommer hon också att skicka de frågeformulär som du ska fylla i och returnera antingen via e-post eller vanlig post. Prov-kit för laboratorietest inkl. instruktioner skickas med post till din adress.


 

Läs mer om de olika stegen här: